Yaşam

Geri Dönüyorlar mı? Warner Bros. “Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi için yapılabilecek çok şey var” dedi

Warner Bros., Hollywood’un en büyük film şirketlerinden biri. Bugüne kadar sinema sektöründe birçok önemli yapımlara imza attı. Ancak geçtiğimiz günlerde Warner Bros. CEO’su David Zaslav, ‘DC evreni, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi için yapılabilecek daha çok şey var’ dedi. Sözleri dikkat çekti. Detaylar içerikte!

Warner Bros., Hollywood’un en büyük sinema yapım ve televizyon yayın şirketlerinden biri. Bugüne kadar sinema sektöründe dünyaca ünlü birçok filmde rol almıştır.

Şirket bu aralar yeni projeleriyle de gündemde. Yeni Aquman filmi Aquaman ve Kayıp Krallık yılın son günlerinde seyirciyle buluşacak.

Yeni Superman filmi Superman: Legacy, 2025 yılında seyirciyle buluşacak.

Margot Robbie ve Ryan Gosling’in başrollerini paylaştığı Barbie filmi, Warner Bros.’a dönüşen Harry Potter: Ölüm Yadigarları Bölüm 2’yi geride bıraktı. en çok hasılat yapan yapım.

Warner Bros. Şimdilerde gözünü büyük eski sinemalara dikmiş durumda. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin, Harry Potter serisinin ve DC filmlerinin de yapımcısı olan Warner Bros. Bu yapımlarla ilgili fikirleri olduğunu açıkladı.

Warner Bros. Discovery’nin CEO’su David Zaslav, üç serinin “yeterince kullanılmadığını” belirtti. Zaslav bu açıklamasıyla yeni sinemaların yolda olabileceğinin sinyalini verdi.

CEO, değerlendirmesinde, “On yılı aşkın süredir Harry Potter ile hiçbir şey yapmadık. Yüzüklerin Efendisi ile hiçbir şey yapmadık.” dedi.

David Zaslav’ın fikrine sosyal medya kullanıcılarından tepkiler geldi: ?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Bu dizilerle ilgili yeni sinemaların vizyona gireceği haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlara hoş geldiniz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu